گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رسانه اسرائیلی: جنگ با حزب‌الله به این زودی ها آغاز نمی‌شود

کانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز جمعه گزارش داد که برخلاف اظهارات مقامات سیاسی اسرائیل، تل‌آویو تمایلی به وارد شدن به جنگ با حزب‌الله ندارد و گواه آن تشدید فشارها علیه شهرک‌نشینان برای بازگشت به شمال فلسطین اشغالی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ كانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در آینده نزدیک جنگی بین «اسرائیل» و حزب‌الله نزدیک رخ نخواهد داد و «به احتمال زیاد اصلاً اتفاق نخواهد افتاد».


تامیر مراگ خبرنگار سیاسی این کانال، از شکاف و اختلاف موجود بین اظهارات عمومی در سطح سیاسی و بحث در داخل اتاق‌های دربسته انتقاد کرد و گفت که آنچه بیش از فشار آمریکا در این خصوص تأثیر می‌گذارد این است که «اسرائیل» به دلیل هزینه‌های موجود، تمایلی به وارد شدن به نبرد علیه حزب‌الله ندارد.


وی توضیح داد که مقامات سیاسی به شهرک‌نشینان شمال خواهند گفت که حزب الله ضربه سختی خورده است، وضعیت در مرز به شدت تغییر کرده است و سناریوی 7 اکتبر 2023 قابل تکرار نیست و در همین راستا به شهرک‌نشینان برای بازگشت به شمال با کمک‌های مالی کلان  فشار خواهند آورد. شهرک‌نشینان در صورت امتناع از بازگشت از دریافت چنین کمکی محروم خواهند شد، وضعیتی که در خصوص مرزهای نوار غزه نیز صدق خواهد کرد.


مراگ افزود که اسرائیلی‌ها در شمال باید بدانند که «تصمیم برای جنگ واقعی علیه حزب‌الله در دست آنهاست: اگر برگردند جنگی رخ نخواهد داد و اگر این کار را نکنند دولت و ارتش اسرائیل چاره‌ای جز جنگ نخواهند داشت».


وی اذعان داشت که در وضعیت کنونی در جبهه لبنان، حزب الله در طول جنگ موفق شد یک نوار کامل را تخلیه کند. اگر حزب‌الله احساس کند پیروز است، جنگ بعدی به زودی فرا می‌رسد و کاملاً متفاوت از جنگی خواهد بود که ما برای آن آماده می‌شویم»/فارس

ارسال نظر